top of page

Asiakaskokemuksia

Saimme puolisoni kanssa sinulta kannustusta, rohkaisua ja hyödyllistä tietoa vanhemmuuteen, raskauteen ja synnytykseen liittyen. Rehellisyyden nimissä myönnetäköön, että sain hieman vakuutella doulan tarpeellisuutta puolisolleni. Hauska hetki sattuikin, kun puolisoni totesi sinulta saadun synnytysvalmennuksen olevan paljon kattavampi ja valmistavampi kuin sairaalan tarjoama vastaava. Synnytyksen koittaessa hän hyödynsi yhdessä opittuja apukeinoja kuten hierontaa ja painalluksia. Kiitos sinun, tajusimme myös keskustella synnytystoiveistani puolisoni kanssa etukäteen, jotta mahdollisilta turhaantumisilta vältytään h-hetken koittaessa. Tätä emme välttämättä olisi ymmärtäneet tehdä ilman sinua.

Vaikka halusimme synnyttää puolisoni kanssa kahdestaan, niin tieto siitä, että olet puhelun päässä päivystämässä huojensi meitä. Synnytys oli meille upea kokemus ja siitä on kiittäminen myös sinua.

Tuoreena äitinä koen, että doulan ottaminen oli oikea päätös. Rauhallisuutesi, empaattisuutesi ja läsnäolosi rohkaisi minua kohtaamaan synnytyksen levollisin mielin ja luottamaan, että minä pystyn siihen. Palkintona odotti ihana pieni tuhisija ja onnistunut synnytyskokemus. 

 

Olet oikealla alalla.

- Ensisynnyttäjä, 2020

OI001050.jpg
IMG_4303.JPEG
IMG_4303.JPEG

Kiitos tuesta, neuvoista, kannustuksesta, rohkaisuista ja lempeydestä jolla kohtasit meidät. 

 

Raskauden alkumetreiltä asti annoit vinkkejä, kuuntelit, olit läsnä ja kannustit luottamaan omaan kehoon. Annoit uuden luonnollisemman näkökulman koko odotusaikaan/synnytykseen.

Olemme onnellisia ja kiitollisia että saimme sinut tälle matkalle mukaan.

Kun epäröin, osasit tukea ja sanoa juuri oikeat sanat mitä silloin tarvitsin.

Kun pelkäsin, osasit kannustaa ja rohkaista ja olla aidosti läsnä.

Kun olin väsynyt, osasit sanoillasi/teoillasi saada minutkin jaksamaan.

Autoit minua luottamaan omaan kehooni, siihen että minä lopulta tiedän ja tunnen oman kehoni ja vauvani parhaiten. Autoit minua uskomaan että pystyn tähän, pystyn haluamaani synnytyskokemukseen.

 

Kiitos että autoit meitä saamaan onnistuneen ja ennenkaikkea korjaavan synnytyskokemuksen. 

Myös synnytyksen jälkeen sinulle on ollut helppo avata sydäntä,

puhua kaikesta ja tuoda kaikki tunteet näkyville. 

Olet juuri oikeassa tehtävässä, sinun rauhallisuus, empatiakyky, asiantuntijuus,

lämpö ja aito läsnäolo on kullan arvoista! 

- Uudelleensynnyttäjä, 2020

Essi oli aivan korvaamaton apu koko raskauden ja synnytysmatkan ajan. Ensisynnyttäjänä sain paljon henkistä tukea ja ajatus siitä, että Essi on vain puhelimen päässä aina jos tulee jotain, antoi mielenrauhaa. Essi on niin sydämellinen ja helposti lähestyttävä. Miehenikin oli helppo toimia yhdessä Essin kanssa sekä ennen synnytystä että sen aikana.

 

Synnytyksestä jäi positiivinen ja lämmin muisto, vaikka kaikki ei mennytkään suunnitelmien mukaan ja päädyttiin lopulta kiireelliseen sektioon. Tunsin että toiveitani kuunneltiin ja synnytyssalissa oli ihana tunnelma, jonka Essi oli loihtinut.

 

Oli äärettömän tärkeää että sain synnytyksen jälkeen käydä Essin kanssa läpi synnytyksen ja sain tukea omien kokemusten käsittelemiseen.

 

Ehdottomasti suosittelen Essiä doulaksi kaikille!
 

- Ensisynnyttäjä, 2021

IMG_4328.JPEG
bottom of page